Mijn winkelwagen

Sluiten

Verzenden en Retourneren

Verzenden
Zodra wij je bestelling en betaling hebben ontvangen, gaan wij direct aan de slag om je bestelling te versturen. In de meeste gevallen kunnen we het product meteen leveren vanuit ons lokale magazijn, waardoor je je bestelling binnen 1 tot 3 werkdagen kunt verwachten. Als het product niet beschikbaar is in ons lokale magazijn, kan de levertijd oplopen tot 3 tot 7 werkdagen.

Voor bestellingen met een bedrag boven de €50,- zijn de verzendkosten gratis voor levering binnen Nederland en naar België. Voor bestellingen onder €50,- brengen wij €4,95 in rekening voor verzendkosten.

Zodra je bestelling is verzonden, ontvang je een e-mail met een track-and-tracecode, zodat je je pakket kunt volgen. Heb je geen e-mail van ons ontvangen? Controleer dan je spammap voor de zekerheid.

Bij bestellingen vanuit andere Europese landen duurt de verzending meestal 2 tot 3 dagen. De verzendkosten naar andere Europese landen bedragen €8,95. Houd er rekening mee dat er soms vertraging kan optreden bij de vervoerder. Helaas hebben wij hier geen invloed op en zijn wij hiervoor niet verantwoordelijk of aansprakelijk.

Retourneren
Voordat we je bestelling verzenden, wordt deze eerst grondig gecontroleerd op eventuele gebreken. Ondanks onze inspanningen kan het voorkomen dat een artikel niet helemaal aan je verwachtingen voldoet.

Wil je je bestelling retourneren? Stuur ons dan een e-mail naar: info@bydashfashion.nl, zodat we je zo goed mogelijk kunnen helpen met het retourproces en dit zo soepel mogelijk kunnen laten verlopen.

Je hebt het recht om producten binnen 14 dagen na ontvangst van je bestelling te retourneren. Producten die na deze periode worden geretourneerd, worden niet meer verwerkt, dus houd hier rekening mee. Tijdens deze bedenktijd dien je het product en de verpakking netjes te behandelen. De retourkosten zijn voor eigen rekening.

BELANGRIJK: Elke retourzending dient te worden verstuurd met een Post NL track-en-tracecode, zodat je de zending kunt volgen. Retourzendingen zonder track-en-trace worden niet geaccepteerd.

Termijn van retourneren
Je hebt een wettelijke herroepingstermijn van 14 dagen. Retouren moeten binnen deze periode bij ons binnen zijn. Let op! Indien de items later dan 14 dagen binnenkomen, worden ze niet meer verwerkt. Zorg ervoor dat de artikelen zich in hun originele staat bevinden, inclusief het prijskaartje en etiket, en in de originele verpakking.

Terugbetaling
Het bedrag van het product zal zo spoedig mogelijk, uiterlijk binnen 14 dagen na de terugzending terug betaald worden. Je krijgt een e-mail zodra wij het geld hebben teruggestort. Je hoeft hier geen e-mail voor te sturen mits het termijn van 14 dagen is verstreken.

Terugsturen is alleen mogelijk wanneer de artikelen;

  • In onbeschadigde staat zijn, niet gedragen of gewassen zijn en voorzien van originele verpakking en kaartjes.
  • Er zijn geen voedselvlekken, make-up vlekken, lichaamsgeuren, dierlijk haar of sigarettengeuren op de artikelen aanwezig.
  • Sieraden en bodies kunnen vanuit hygiënisch oogpunt niet geretourneerd worden.
  • Er is niet geprobeerd een gebrek te herstellen.
  • Het verzendrisico en de kosten van het retourneren zijn voor de koper.
  • Onvoldoende of niet gefrankeerde retourzendingen worden door ons niet aangenomen.
  • Indien niet aan onze retourvoorwaarden is voldaan dan behouden wij ons het recht voor om zendingen terug te sturen en jou de verzendkosten in rekening te brengen.. 

Betalingsvoorwaarden bij retour

Indien je bij ons één of meerdere artikelen bestelt en deze niet aan je verwachtingen voldoen, kun je de artikelen retourneren en krijg je gewoon je geld terug, tenzij het afgeprijsde artikelen betreft. Zodra wij de retour hebben ontvangen, controleren we of de artikelen nog in goede staat verkeren. Als alles aan de voorwaarden voldoet, kun je binnen 14 dagen het geld terug verwachten op je rekening.

Retouren van bodysuits 
Wettelijk gezien mogen wij lingerie, bikini’s, badpakken en bodies weigeren i.v.m. hygiënische redenen. Wij begrijpen maar al te goed dat dit lastig is als je een te kleine maat hebt ontvangen of deze toch niet naar wens is. Indien je vragen hebt over de maten stuur dan een e-mail naar info@bydashfashion.nl dan helpen we je graag.

Retouren bij sieraden

Ringen, armbanden, kettingen en oorbellen kunnen vanuit hygiënisch oogpunt niet retour gestuurd worden als de gesealde verpakking is geopend. Wij nemen alleen ongeopende sieraden verpakkingen retour. Indien wij toch een product ontvangen waarvan het product is geopend dan zullen wij deze niet restitueren, wij verzoeken hier rekening mee te houden. Mocht u een defect artikel hebben ontvangen kunt u binnen 2 dagen contact opnemen met ons via info@bydashfashion.nl

Ruilen
Helaas is het op dit moment niet mogelijk om producten direct om te ruilen. Als je een ander product wilt ontvangen, adviseren we je om een nieuwe bestelling te plaatsen. Dit is de snelste manier om de gewenste maat of variant zo snel mogelijk in huis te hebben.